Start bouw laatste fase bedrijvenlocatie Harbour Village

Bedrijvenlocatie Harbour Village krijgt steeds meer zijn definitieve vorm. Woensdag 22 november gaf wethouder René van Hemert van de gemeente Rijswijk het startsein voor de bouw van de laatste fase.

Deze bestaat in totaal uit 20 units, 4 van het type Harbour Lighthouse (blok 3) en 16 van het type Harbour Highline (blok 5). Blok 5 is een gezamenlijk ontwerp van Habeon Architecten en Inbo. Blok 3 is, net als de rest van Harbour Village, ontworpen door Habeon Architecten. Er is nog een aantal bedrijfsruimten beschikbaar. Met de realisatie van de laatste fase heeft Heembouw in Harbour Village in totaal 66 units gerealiseerd.

Wethouder René van Hemert van de gemeente Rijswijk (links) en Han Smits van Heembouw

Wethouder René van Hemert van de gemeente Rijswijk (links) en Han Smits van Heembouw

 

Harbour Village wordt door Heembouw samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk ontwikkeld. Het complex ligt aan de Nijverheidstraat, op de Landtong, aan de Rijswijkse haven. De ligging aan de haven en de variatie in het gevelbeeld maken Harbour Village een aantrekkelijke bedrijvenlocatie, waar vooral lokale ondernemers zich graag vestigen.

De verkoop van Harbour Village is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079 – 351 3111) en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30).