Oplevering tweede fase Harbour Village Rijswijk

Bedrijvenlocatie Harbour Village krijgt steeds meer zijn uiteindelijke vorm. Bijna een jaar geleden werden hier de eerste 15 bedrijfsunits opgeleverd, die inmiddels alweer enige tijd allemaal in gebruik zijn. Op 18 februari zijn de 12 units uit de tweede fase van dit bijzondere bedrijvencomplex aan de Rijswijkse Haven opgeleverd. Ook deze bedrijfsruimten zijn allemaal verkocht.

Wethouder René van Hemert overhandigd de sleutel van hun nieuwe bedrijfsruimte aan Caspar Raupp en Rob Bergervoet

René van Hemert, wethouder EZ van de gemeente Rijswijk en tevens voorzitter van het Industrieschap Plaspoelpolder (IPP) heeft de oplevering van de eerste unit uit fase 2 voor zijn rekening genomen. Op 18 februari overhandigde hij aan Caspar Raupp en Rob Bergervoet van bouwbedrijf Casconcept, de sleutels van hun nieuwe bedrijfsruimte.

Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling, samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Gelegen aan de Nijverheidsstraat in Rijswijk, op de Landtong, is Harbour Village een aantrekkelijke en waterrijke nieuwe bedrijvenlocatie, speciaal gericht op kleinschalige bedrijfsruimten, dienstverlening en horeca. Door de ligging aan het water en de uitstekende bereikbaarheid van de locatie, is het voor ondernemers een aantrekkelijke plek om te  werken, te ontspannen en om te investeren. Habeon Architecten maakte het ontwerp voor Harbour Village.

Direct met de oplevering van fase 2, is de verkoop van de volgende fase gestart, die zal bestaan uit 16 bedrijfsruimten, met een vrije hoogte tot bijna 8,5 meter. De units hebben veel daglicht en beschikken elk over 2 eigen parkeerplaatsen. De units kennen een grote variëteit aan afmetingen. De koper kan zelf via een speciaal online ontwerpprogramma zijn eigen stempel drukken op het ontwerp, waardoor elke ondernemer hier zijn eigen unieke plek kan realiseren.

Fase 2 Harbour Village Rijswijk

De verkoop van Harbour Village is in handen van:
Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079- 251 31 11 )  en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30 ).

Verkoopprijzen vanaf € 115.000,- v.o.n.

Meld je direct aan »